Deliizm

Çarşamba, Haziran 24, 2009

Kafanız mı karıştı? Sorulara mı boğuldunuz? Bu hayattan bi b.k anlamdınız mı? İşte Deliizm tam size göre bir din. (Eski dininden sıkılanlar içinde tavsiye olunur)

Bir Deliist olmak için öncelikle tüm akli unsurlarınızdan arınmalısınız. Bu, Deliizm'in en birinci koşuludur. Zira üzerinde zerre kadar dahi akıl barındıran kişilerin yolu ancak cehenneme gidebilir. Deliizm'in cehennemi de mi var demeyin. Takım elbise, kravat sizi bir firmanın yönetici koltuğuna oturtur önünüze yığarsam dosyaları görürsünüz neymiş cehennem. İşte o saatten sonra ne kadar yakarsanız nafile. Kurtuluşa şimdi erişin.

Bir Deliist olarak her türlü şeyi yapabilme hakkınız mevcuttur çünkü "delidir, ne yapsa yeridir". İşte Deliizm'in yegane dayanağı, yegane kutsal metni de budur.

Haydi kardeşlerim, sizde aklınızdan arının, kurtuluşa erin. Geleceğinizle oynamayın. Kutsal hunimizle bu yolda hepberaber çarpışalım!!!

7 Çıkarmaya çalışan:

coffeé dedi ki...

çok ama çok yaratıcı ve güzel bir din... şahsen kendimden çok şey bulacağıma inanıyorum :)

Witchie of Stars dedi ki...

Dini tercihine bişiy diyemem ama bunu senden hiç beklemezdim Ziza; bağlaç olan de ve ki ekleri ayrı yazılır ayrıııı! Ama dinine veriyorum ki "delisin ne yapsan yeridir"; onları da birleşik yaz bakalım, naapalım...

Bugra dedi ki...

Güzel $eyler bunlar :)

Eminim arkasından milyonları sürükleyebilecek bir potansiyele sahip :P :))

H. Aziz KAYIHAN dedi ki...

->coffeé & Bugra: Sevgili kardeşlerim, bu yolda sizin gbi güzel insanlar görmek ne güzel. Geç kalmamak, aklın ziyanlarından kaçınmak ne iyi... :P

->Witchie: kuyuya taş atarken imla hatalarını hiç mi hiç önemsemiyorum.. diyorum ya delidir ne yapsa yeridir... :)

Amam sevgili kardeşlerim merak etmeyin bu hareket devam edecek. Yüce huni aracılığı ile gelen vahiyleri birbir paylaşacağım sizlerle...

Bugra dedi ki...

Hahaha ! :)

Karde$lerim :P Güzelll :))

UÇURTMA;) dedi ki...

evet bu da bir taş:)

aarongrey112 dedi ki...

Hi, Nice post I enjoyed reading it. thanks for sharing. Would you please consider an intro to my website on your next post. Please email me back. Thanks!

Aaron Grey
aarongrey112 at gmail.com

 
Kuyuya Attılar Taş - by Templates para novo blogger