var mısın yoğ musun ¿

Cuma, Mart 20, 2009

tık tık tık...

eyi günler janimmm...
ben doğdum doğalı merak ettim ki hep..
bu hayatta gerçekten var mıyım _?_
yok muyum ¿
az mıyım
çok muyum...
gül müyüm
diken miyim..
miyim
muyum
acaba mıyım..
gerçek miyim
yalan mıyım..
elim
kolum
yolum
dilim..
neyse sözün özüüü..
ajunn diye bi bey var mış
ben ona bakmıştım...
var mıyım yok muyum hep birlikte görelim
istedim tüm türkiye görsün..
deliyim ben deliyim
deliyim deliyimm..
tepesinde huniliyimm..
hehh..

4 Çıkarmaya çalışan:

crnkcclr dedi ki...

o vakit hoşgeldin
deli insan aramıza (=

MAVİ UMUT dedi ki...

Çok hoş..C.Erçetenin şarkısı gibi olmuş yazınız.

Adsız dedi ki...

PLEASE MAKE THIS CIRCULAR TO YOUR NOTICE friends, family, CONTACTOS!
In the coming days, be careful @: Do not open any message with an attached file called: Invitation hi 5
regardless of who you send. It is a virus that opens an Olympic torch that burns the whole hard disc C of your computer. This virus comes from a famous person you had in your address book .. That's why you should send this message to all your contacts.
Tell all of your contacts list, not to accept the contact com-pete ivan @ hotmail. or a video of Bush, is a hacker, formatted your computer and your contacts and you remove the password on Hotmail.

'EYE', if they accept your contacts, you also grab and send it urgently to all, this is an important message, simply copy and paste.


It is better to receive this message 25 times than to receive the virus and open it .. If you receive a message called: Invitation hi 5, but is sent by a friend, do not open and shut down your machine immediately. Is the worst virus announced by CNN. A new virus has been discovered recently that has been classified by Microsoft as the most destructive virus ever .. This virus was discovered yesterday afternoon by Mc Afee. And there is no basis yet for this kind of virus. This virus simply destroys the Zero Sector of the Hard Disk, where vital information is kept to its role.


SEND THIS E-MAIL I know. COPY THIS E-MAIL A NEW ONE AND MANDALA A TODOS TUS AMIGOS.

REMEMBER:
IF THEY TELL, benefits all of us ......
> cambiar

Lütfen İLAN arkadaşlar, aile, CONTACTOS İÇİN BU DAİRESEL YAPMAZ!
Önümüzdeki günlerde, "dikkatli olun: Bir ekli dosya ile herhangi bir mesajı açmayın adı: Davet merhaba 5
ne olursa olsun kim göndermek ve. Bu da tüm sabit disk yanıklar bir olimpiyat meşalesini açan bir virüs olduğunu C bilgisayarınızın. Bu virüs size adres defteri .. bulunan ünlü kişi geliyor Bu nedenle, tüm kişiler için bu mesaj göndermek gerekir.
Bütün kişilerinizi listesinin söyle @ hotmail-Pete Ivan iletişim tr kabul etmek değil. veya Bush, bir video, bir hacker, sizin bilgisayar ve kişilerinizin biçimlendirilmiş ve Hotmail üzerindeki şifreyi kaldırın.

'Eye', eğer kişi kabul, ayrıca gasp ve acilen tüm gönderir, bu önemli bir mesaj, sadece kopyala yapıştır olduğunu.


25 kere daha virüs almak ve açık .. Bu mesajı almak daha iyi olur Eğer bir mesaj adı: Davet merhaba 5 almak bir arkadaşım tarafından gönderilen, açık değildir ve derhal makine kapatın. En kötü virüs CNN tarafından belirlenir. Yeni bir virüs son Microsoft Bu virüs .. en yıkıcı virüs hiç olarak sınıflandırılan olmuştur keşfedilmiştir dün öğleden sonra Mc Afee tarafından keşfedilmiş oldu. Ve hiçbir temeli henüz virüs bu tür için. Bu virüs sadece Sıfır Sektör sabit disk, burada önemli bilgilerin rolü tutulur ve yok eder.


BU E-POSTA biliyorum. Bu e-posta yeni bir VE Mandala A TODOS TUS AMIGOS COPY.

UNUTMAYIN:
THEY TELL yardımları hepimiz ...... IF
POR FAVOR, HAZ CIRCULAR ESTE AVISO A TUS AMISTADES, FAMILIA, CONTACTOS !!! En los próximos días, debes estar atent@: No abras ningún mensaje con un archivo anexo llamado: Invitación de hi 5, independientemente de quien te lo envíe. Es un virus que abre una antorcha olímpica que quema todo el disco duro C de la computadora. Este virus vendrá de una persona conocida que te tenía en su lista de direcciones.. Es por eso que debes enviar este mensaje a todos tus contactos. Dile a todos los contactos de tu lista, que no acepten al contacto com pete-ivan@hotmail. ni a un video de Bush, es un hacker, formatea tu computadora y la de tus contactos y te quita la contraseña en Hotmail. 'OJO',si tus contactos lo aceptan, tú también lo agarrarás, así que mándalo urgentemente a todos, éste es un mensaje de importancia, simplemente copia y Pega. Es preferible recibir 25 veces este correo que recibir el virus y abrirlo.. Si recibes el mensaje llamado: Invitación de hi 5, aunque sea enviado por un amigo, no lo abras y apaga tu maquina inmediatamente. Es el peor virus anunciado por CNN. Un nuevo virus ha sido descubierto recientemente que ha sido clasificado por Microsoft como el virus mas destructivo que haya existido ..Este virus fue descubierto ayer por la tarde por Mc Afee. Y no hay arreglo aun para esta clase de virus. Este virus destruye simplemente el Sector Zero del Disco Duro, donde la información vital de su función es guardada. ENVIA ESTE E-MAIL A QUIENES CONOZCAS. COPIA ESTE CORREO A UNO NUEVO Y MANDALO A TODOS TUS AMIGOS. RECUERDA: SI LO ENVIAS A ELLOS, NOS BENEFICIAS A TODOS......
من فضلك : هذا التعميم نظركم إلى الأصدقاء والعائلة ، واتصال!
في الأيام القادمة ، ويكون حريصا @ : لا تفتح أي رسالة مع الملف المرفق ودعا : دعوة مرحبا 5
بغض النظر عمن أرسل لك. ومن فيروس يفتح الشعلة التي تحرق كله وقرص صلب (ج) من جهاز الكمبيوتر الخاص بك. ويأتي هذا الفيروس من شخص مشهور لديك في دفتر العناوين الخاص بك.. لهذا السبب يجب عليك إرسال هذه الرسالة إلى جميع جهات الاتصال الخاصة بك.
اقول كل من قائمة الاتصال الخاصة بك ، وعدم قبول الاتصال ترفق بيت ايفان @ هوتميل. أو شريط فيديو لبوش ، هو القراصنة ، وشكل جهاز الكمبيوتر الخاص بك والاتصال الخاصة بك وكلمة مرور قمت بإزالة على هوتميل.

'العين' ، وإذا كانت تقبل الاتصال الخاصة بك ، وعليك أيضا انتزاع وإرسالها على وجه السرعة للجميع ، وهذه رسالة هامة ، لمجرد نسخ ولصق.


فمن الأفضل الحصول على هذه الرسالة 25 مرة من الحصول على الفيروس وفتحه.. إذا كنت تتلقى رسالة ودعا : دعوة مرحبا 5 ، ولكنه بعث بها صديق ، لا تفتح وتغلق جهازك على الفور. هو أسوأ فيروس سي أعلنها. فيروس جديد قد اكتشفت مؤخرا ان تم تصنيفها من قبل مايكروسوفت بأنها أكثر تدميرا من أي وقت مضى.. وهذا الفيروس اكتشف الفيروس بعد ظهر امس من قبل المؤتمر الوزاري Afee. وليس هناك أي أساس الآن لهذا النوع من الفيروس. ببساطة هذا الفيروس يدمر القطاع صفر من القرص الصلب ، حيث تحفظ المعلومات الحيوية لدوره.


إرسال هذا البريد أعلم. نسخة هذا البريد جديد ومحدد ألف الجميع TUS الصديقة للأم والطفل.

تذكر :
في حال تيل ، ويعود بالفائدة علينا جميعا......

singamaraja dedi ki...

Singamaraja reading your blogs

 
Kuyuya Attılar Taş - by Templates para novo blogger